Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Карпутіна Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Карпутіна Д. Д. 
Дослідження мікробіологічних і фізико-хімічних показників сусла в технології ферментованих безалкогольних напоїв на основі натуральної рослинної сировини [Електронний ресурс] / Д. Д. Карпутіна, С. М. Тетеріна, М. В. Карпутіна, А. В. Короленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 247.053 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Карпутіна Д. Д. 
Цукрове сорго – перспективна сировина в індустрії напоїв [Електронний ресурс] / Д. Д. Карпутіна, Н. Е Фролова, І. В. Мельник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 282-285. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__69
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.043 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Карпутіна Д. Д. 
Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направлення [Електронний ресурс] / Д. Д. Карпутіна, С. І. Олійник, С. М. Тетеріна, М. В. Карпутіна, А. В. Короленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 228-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_29
Оцінено можливість використання соку цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий у технології ферментованих безалкогольних напоїв оздоровчого направлення. Визначено вітамінний склад соку цукрового сорго цього сорту і гібриду та готових напоїв на їх основі. Встановлено, що досліджувана сировина характеризується високим вмістом вітамінів групи В і вітаміну С. Запропоновані режими одержання ферментованих безалкогольних напоїв не призводять до значних втрат вітамінного складу сировини, зокрема вміст вітаміну В3 зменшується в середньому на 20,5 %, вітаміну В3 - на 14,0 %, вітаміну В9 - на 32,2 %, а вміст таких вітамінів, як В1 і В2 у процесі бродіння збільшується. Фізико-хімічні та мікробіологічні показники готових напоїв на основі соку цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий відповідають вимогам стандарту, що доводить ефективність запропонованої технології переробки вихідної сировини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 321.167 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Карпутіна Д. Д. 
Розроблення ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку [Електронний ресурс] / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова, К. Є. Королюк, І. В. Мельник // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_35
На підставі аналізу даних міжнародних консалтингових компаній визначено перспективність виробництва напоїв оздоровчого направлення на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку. Мета досліджень - визначення оптимальних режимів приготування сусла з цукрового сорго; підбір співвідношень сусла з соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку; проведення процесу бродіння; одержання напоїв оздоровчого направлення з високими органолептичними показниками.
Попередній перегляд:   Завантажити - 486.724 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського