Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Карпутіна Д$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Карпутіна Д. Д. Дослідження мікробіологічних і фізико-хімічних показників сусла в технології ферментованих безалкогольних напоїв на основі натуральної рослинної сировини [Електронний ресурс] / Д. Д. Карпутіна, С. М. Тетеріна, М. В. Карпутіна, А. В. Короленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_8
| 2. |
Карпутіна Д. Д. Цукрове сорго – перспективна сировина в індустрії напоїв [Електронний ресурс] / Д. Д. Карпутіна, Н. Е Фролова, І. В. Мельник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 282-285. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__69
| 3. |
Карпутіна Д. Д. Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направлення [Електронний ресурс] / Д. Д. Карпутіна, С. І. Олійник, С. М. Тетеріна, М. В. Карпутіна, А. В. Короленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 228-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_29 Оцінено можливість використання соку цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий у технології ферментованих безалкогольних напоїв оздоровчого направлення. Визначено вітамінний склад соку цукрового сорго цього сорту і гібриду та готових напоїв на їх основі. Встановлено, що досліджувана сировина характеризується високим вмістом вітамінів групи В і вітаміну С. Запропоновані режими одержання ферментованих безалкогольних напоїв не призводять до значних втрат вітамінного складу сировини, зокрема вміст вітаміну В3 зменшується в середньому на 20,5 %, вітаміну В3 - на 14,0 %, вітаміну В9 - на 32,2 %, а вміст таких вітамінів, як В1 і В2 у процесі бродіння збільшується. Фізико-хімічні та мікробіологічні показники готових напоїв на основі соку цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий відповідають вимогам стандарту, що доводить ефективність запропонованої технології переробки вихідної сировини.
| 4. |
Карпутіна Д. Д. Розроблення ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку [Електронний ресурс] / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова, К. Є. Королюк, І. В. Мельник // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_35 На підставі аналізу даних міжнародних консалтингових компаній визначено перспективність виробництва напоїв оздоровчого направлення на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку. Мета досліджень - визначення оптимальних режимів приготування сусла з цукрового сорго; підбір співвідношень сусла з соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку; проведення процесу бродіння; одержання напоїв оздоровчого направлення з високими органолептичними показниками.
|
|
|